Pentax K-01 Silver + SMC DA 40mm F2.8 XS

 • 2.504,00 RON

  Pret inclusiv TVA

 • Categorie: Produse EOL

  Producator: Pentax

  Model: Pentax K-01 Silver + SMC DA 40mm F2.8 XS

 • Disponibilitate: nu se mai fabrica.

  Returnare: in 10 zile lucratoare de la primirea produsului, fara taxe suplimentare.

 • Cand ajunge la mine?
  • din showroom Focus94 - il poti ridica imediat
  • in Bucuresti - prin curier, in 24 de ore
  • in tara - prin curier, in 48 de ore
 • Garantie: 24 luni

 • Cantitate:
 • Comenzi telefonice: (intre 9:00 si 17:00)
  021-2300107, 021-2310226
Descriere Pentax K-01 Silver + SMC DA 40mm F2.8 XS

PENTAX RICOH IMAGING COMPANY, LTD. are plăcerea să anunţe lansarea noului aparat foto digital hibrid Pentax K-01. Designul său unic şi elegant a fost creat de Marc Newson, unul dintre cei mai aclamaţi designeri din lume. Revista „ Time” îl consideră ca situându-se printre primele 100 persoane influente din lume.

 

"Am vrut să prezint o imagine de calitate în domeniul fotografiei. Câteva din echipamentele fotografice favorite au fost produse Pentax. Aşa că am vrut să revin la calităţile de bază ale brandului şi să încerc să creez ceva care să fie într-adevăr unic şi cât mai aproape de realitate.” Marc Newson

 

PENTAX RICOH IMAGING COMPANY îşi doreşte să propună produse unice, de calitate. Prin această colaborare cu domnul Marc Newson, PRI doreşte să continue subliniind diferenţele sale. Aceasta a fost prima companie care a dezvoltat DSLR-uri colorate, compacte cu feţe personalizabile, precum şi modele de concept proiectate în colaborare cu diverse firme şi artişti.

 

Pentax K-01 vine cu caracteristici de bază remarcabile. Acestea includ claritate, imagini cu rezoluţie ridicată, capturate de sensorul CMOS APS-C de 16.28 megapixeli efectivi, fotografiere în rafală cu 6 cadre pe secundă, gama largă de sensibilitate cu un vârf de ISO 25600 şi înregistrare video Full HD cu sistem de sunet stereo.

 

Acesta se poate folosi cu toate obiectivele Pentax de montura K şi este singurul aparat hibrid de pe piaţă care oferă o gamă largă de obiective. Aceasta gamă adună până la 214 tipuri de obiective (incluzând noul obiectiv de 40mm XS) şi care echivalează cu până la 20 milioane de obiective vândute până în acest moment.

 

K-01 face alegerea perfectă pentru utilizatorii de aparate cu obiective interschimbabile, care caută un aparat foto uşor de utilizat precum şi unul original cu stil.

 

Forma sa de design permite folosirea noului tip de obiectiv standard unifocal interschimbabil smc PENTAX-DA 40mm F2.8 XS, cel mai subţire obiectiv din lume, ce se va lansa pe piaţă odată cu corpul K-01, făcând astfel un pachet complet.

 

Caracteristici principale

 

1.      Design unic de Marc Newson

K-01, simplu dar elegant cu linii drepte, este optimizat pentru funcţionalitate şi aspect.

Butoanele de control cu design original sunt poziţionate în mod eficient pe corp. Pentru a fi uşor recunoscute 2 butoane au fost colorate: roşu pentru butonul de înregistrare video şi verde pentru butonul funcţional Green. Rotiţa de moduri şi butonul de pornire sunt din aliaj de aluminiu de înaltă calitate, în timp ce slotul pentru cardul de memorie şi conectorii sunt acoperite cu cauciuc. Designul original a lui Newson este evident în toate elementele lui K-01, incluzând logo-ul, cureaua de prindere chiar şi imaginea de început afişată pe ecran la pornirea aparatului.

 

2.      Excepţionala calitate a imaginii asigurată de sistemul digital SLR al aparatului.

K-01 este echipat cu noul senzor CMOS care măsoară 23.7 mm x 15.7mm. Cu 16.28 MP efectivi , acest senzor face posibila citirea rapidă a imaginii capturate. Motorul de imagine „Prime M”  asigură o înregistrare video performantă. De asemenea oferă o gamă foarte largă de sensibilitate, de la ISO 100 la ISO 12800 (ISO 25600 in mod extins), cât şi o funcţie personalizată ce minimalizează zgomotul deranjant la toate nivelele de sensibilitate.

 

3.      Compatibilitatea cu toate obiectivele Pentax

PENTAX K-01 este proiectat pentru a accepta o gamă largă de lentile PENTAX interschimbabile**, inclusiv cele produse pentru aparatele foto SLR în format film. Datorită acestei compatibilităţi, utilizatorul poate alege un obiectiv mai potrivit pentru un anumit subiect sau peisaj şi de a crea efectul vizual dorit şi de perspectivă, cu mare uşurinţă.

 

** Obiectivele cu montură K-,KA-, KAF, KAF2 si KAF3 pot fi utilizate cu Pentax K-01, în timp ce obiectivele pentru 645 si 67 pot fi utilizate cu ajutorul unui adaptor.

 

4. Înregistrare video de calitate excepţională

Pentax K-01 are funcţia de înregistrare video Full HD pentru a captura clipuri video de înaltă calitate (1920 x 1080 pixeli). Cu formatul de înregistrare H.264, acesta oferă o gamă de frecvenţă a cadrelor (30, 25 sau 24 cadre pe secundă) pentru a se adapta aplicaţiilor specifice. De asemenea, vine cu două noi caracteristici pentru a facilita înregistrarea video: butonul roşu pentru a începe instantaneu înregistrarea video şi un microfon stereo pentru un sunet cât mai realist. Pentax K-01 are un conector HDMI tip C, care permite utilizatorului să redea simultan clipuri video Full HD şi sunet stereo, precum şi un conector de intrare pentru microfon extern.

 

5.      Modul HDR de nouă generaţie

Cu ajutorul acestei funcţii se realizează o fotografie prin compunerea a 3 imagini făcute aceluiaşi subiect la nivele de expunere diferită. Această funcţie HDR a fost mult îmbunătăţită comparativ cu modelele anterioare. Acest upgrade, face ca această funcţie să poată fi selectată instantaneu cu ajutorul rotiţei de moduri. Se pot alege de utilizator şi incrementările pentru fiecare dintre cele 3 expuneri. Pe lângă toate acestea funcţia de ajustare precisă a aparatului faţă de subiect face ca aceasta să fie utilizată şi fără trepied.

 

6. Fotografierea in rafala

K-01 captează 6 fotografii pe secundă. De asemenea oferă un sistem mecanic silenţios pentru aceasta funcţie.

 

7. Ecran LCD de 3 inch cu 921.000 puncte

Displayul LCD de 3” cu rezoluţia de 921.000 puncte asigură o vedere clară din unghiuri largi până la 170 grade atât orizontal cât şi vertical.

 

8.      Mecanism SR pentru imagini clare nemişcate

K-01 are încorporat un sistem de stabilizare a imaginii. Folosit cu toate obiectivele compatibile, incluzând şi cele pe format film, acest mecanism produce imagini clare nemişcate, chiar şi în condiţii dificile, cum ar fi atunci când se utilizează un obiectiv telefoto, se fotografiază în întuneric fără bliţ sau se capturează peisaje în amurg.

 

9.      Auto Picture şi Moduri de fotografiere predefinite

Modul Auto Picture selectează cel mai potrivit mod de fotografiere pentru un subiect dat sau peisaj din „Portrait”, „Landscape”, „Macro” sau alte moduri de fotografiere distinctive, în timpul optimizării setărilor aparatului, cum ar fi diafragma, timpul de expunere, balansul de alb, saturaţia, contrastul şi claritatea. K-01 ne oferă 19 moduri predefinite care simplifică fotografierea, cum ar fi modul de fotografiere portret pe timp de noapte sau modul fotografiere animale. Aceste moduri predefinite se pot selecta, alegând de pe ecran simbolul corespunzător.

Specificatii Pentax K-01 Silver + SMC DA 40mm F2.8 XS
Nu exista specificatii pentru acest produs
 • Produse asociate pentru Pentax K-01 Silver + SMC DA 40mm F2.8 XS
 • Momentan nu sunt produse asociate.

Servicii Focus94

Service Pentax, Realizare fotografii clasice si diigitale, Developarea filmelor de 35mm si 120, scanari la rezolutie 3000x2000 DPI

Downloads

Drivere, Manuale de utilizare, Kituri de developare, Hartie pentru imprimanta inkjet

Newsletter Focus94

©2000 - 2023 Focus Trading ′94 SRL. Toate drepturile rezervate. Termeni si Conditii | Cookies | Politica Retur | Politica de confidentialitate |ANPC

Suntem prezenti pe ShopMania - Cumparaturi Online

Created by 2Fresh